top of page

HEM GÜNEŞ KORUYUCU HEMDE %1038 ELASTİN SEVİYESİNİ ARTTIRMA GÜCÜ OLAN SÜPER YAŞLANMA KARŞITI KREM


Cilt tarafından hızlıca emilen bu benzersiz günlük nemlendirici krem, 30 SPF ile cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olur; kuruluk ve yaşlılık belirtileri ile mücadele eder. Kullanım: Sabah güneşe çıkmadan 15 dakika önce kullanın. Kutusunda bulunan özel spatulası ile yeterli miktarda kremi alın, temiz yüz ve boynunuza nazikçe uygulayın. (ürünü uygularken yüz yogası egzersizlerini uygulayarak yüz kaslarınızı çalıştırabilir ve maximum fayda sağlayabilirsiniz.) Spatula ürün kutusunun içerisinde yer almaktadır. (Bu sayede kutudaki ürüne el ile temas kesilir ve ürün kirlenmesinin önüne geçilir.)

  • Elastin seviyesini +%1038 artırır.*

Elastin ne ise yarar? (Elastin bulunduğu dokulara (Damarlar, deri, akciğerler ve diğer esnek dokular) esneklik (elastikiyet) sağlar. Bu esnekliğe karşı dengeyi sağlamak, yani dokunun yırtılmasını engellemek için aynı dokularda genel olarak kollajen molekülünde rastlanmaktadır.)


  • Uygulandıktan 1 saat sonra %96 ya varan derin nemlendirme etkisi**

*p<0,001 Student T-Test. Dünyaca kabul görmüş bağımsız ve akredite laboratuvar tarafından test edilip onaylanmıştır. **Klinik araştırma sonuçlarından elde edilen maksimum verilere göre.

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page