top of page

GÖZ ÇEVRESİNDE KIRIŞIKLIKLARA KAZAYAKLARINA SAVAŞ AÇAN KREM


Nazik göz çevresi için özel olarak geliştirilmiş bu göz kremi, göz çevresini aydınlatmaya, nemlendirmeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Kullanım: Spatula yardımıyla bir miktar ürünü elinize alıp, göz çevrenize yerleştirin. Yüzük parmaklarınız ile nazikçe masaj yaparak uygulayın. Spatula ürün kutusunun içerisinde yer almaktadır.


(spatula sayesinde elinizi ürün kutusuna direk temas ettirmeyerek kirlenme olasılığını ortadan kaldıracaksınız. Elimizde yıkadıktan sonra bile kalan bakteriler ürünümüze temas etmeyecek)

  • Elastin seviyesini +%215 artırır.*

  • Uygulandıktan 1 saat sonra göz çevresinde %91 e varan derin nemlendirme etkisi **

*p<0,01 Student T-Test. Dünyaca kabul görmüş bağımsız ve akredite laboratuvar tarafından test edilip onaylanmıştır. **Klinik araştırma sonuçlarından elde edilen maksimum verilere göre.


NOT: GÖZ KREMİNİZİ UYGULARKEN YÜZ YOGASI EGZERSİZLERİ İLE UYGULAYARAK ETKİNLİĞİNİ ARTTIRABİLİRSİNİZ.


Elastin seviyesini +%215 artırır.*


Elastin nedir? Ne işe yarıyor? Tıpkı kollajen gibi cildin ana yapısal protein bileşenlerinden biri. Kollajenden yaklaşık bin kat daha esnek. Cilt dokusuna esneklik kazandırır. Derideki

Kolajen, yüz de dahil vücudun çevresinde bulunan, hacim artı yapı ve stabilite sağlamaya yardımcı olan bir maddedir. Ancak kolajen, elastin olarak bilinen başka bir madde ile ortaklaşa çalışır. Elastin, vücutta kolajenle birlikte doğal olarak oluşan bir maddedir. Herhangi bir bağ dokusunda bulunabilen, elastikiyet ve esneklik katan bir proteindir.


Uygulandıktan 1 saat sonra göz çevresinde %91 e varan derin nemlendirme etkisi **


bu etkiyi ölçmek için ürünü kullnamadan önce kullandıktan sonra aynı ışık ve aynı açıdan fotoğraflar çekerek farkı gözlemleyebilirsiniz. selfi çekmek artık çok daha keyifli :)


5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page