top of page

FARMASİ ÜYELİKTE NEDEN KİMLİK NUMARASI İSTİYOR ?

Farmasi aldığınız her ürün için tarafınıza kimlik numaranız yazan ve adınıza kesilen fatura göndermektedir. Ayrıca eski üyeliği olanlar kimlik numarası ile tanınanarak yeniden üyelik açılmaz ve askıdan alınarak eski üyeliği aktif hale getirilir. Eğer farmasiden ürün iadesi ile nakit ödeme yada puanınız ile prim (maaş) hakederseniz adınıza açılmış herhangi bir banka iban numaranızı sayfanıza (banka bilgileri bölümüne) kaydederek ödemenizi alabilirsiniz.

Tüm bu resmi işlemler için kimlik numaranız gereklidir.


önemli not


KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA BEYANI

FARMASİ GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Farmasi, özel hayatınızın gizliliğine önem verir ve bu konuda her türlü önlemi titizlikle uygular.

Kişisel verilerinizin gizli kalması ve korunması bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununda (“KVKK” olarak anılacaktır) öngörülen yükümlülükleri özenle yerine getiriyoruz.

Kişisel verilerinizin işlenmesi ve bu konuda yapılacak uygulamalar konusunda sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Şirketimizin resmi internet sitesi olan www.farmasi.com.tr üzerinden “Farmasi Gizlilik ve Güvenlik Politikası” hakkında bilgi edinebilirsiniz. Anılan internet sitesinde yer alan kayıt formunu elektronik ortamda veya basılı evrak şeklinde doldurmak suretiyle Farmasi Gizlilik ve Güvenlik Politikasında açıklanan uygulamaları kabul etmiş ve onay vermiş olursunuz.

Kişisel bilgileriniz, Şirketimizin belirlediği esaslara uygun olarak ve herhalde KVKK hükümleri çerçevesinde işleme tabi tutulmaktadır. Farmasi, üye, müşteri, girişimci bilgilerini tespit için kimlik, adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek, elektronik ortamda veya fiziken yapılacak işlemlere dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek; resmi makamlar tarafından öngörülen bilgileri saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak; Farmasi’ye ait ürün ve hizmetleri sunabilmek ve sözleşmenin gereğini yerine getirebilmek amacıyla kişisel verileri işler.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page